Zoeken naar binnen huis

Uw zoekactie voor binnen huis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
patrick 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0474460443
volslanke 60 jarige single man
zoek koppel voor trio waar veel kan niets moet zijn jullie op zoek naar huisvriend of extra man om vrouwtje mee te verwennen of willen jullie iets nieuw proberen ook jonge koppels die er oudere bij willen dit kan ook betalend zijn dus willen jullie mijn bucketlist spijzen reageer nu via whats app mvg  

volslanke 60 jarige single man
Hete Vibes 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sensuele 4 handen Cuckold & Trio Olie massage
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s, maar ook als huisvriend op zoek naar extra fun, nieuwe kennis of vrienden om samen te genieten, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te waren, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Sensuele 4 handen Cuckold & Trio Olie massage
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Jens 27 jaar Antwerpen - Puurs
jongeman27j
Welk koppel of v van koppel wil er met deze jongeman een lekker en spannend avontuur of meermaals of zelfs vast als huisvriend. Ik kan ontvangen en verplaatsen. in de week overdag of thuis op zaterdag. Ik heb al reeds ervaring in cuckold als bull en als huisvriend van koppels. Ik bied respect hygiëne en discretie en verwacht dit ook van jullie. Mijn stats zijn 27 181 80 18X4. Er mag gefilmd en foto's genomen worden. Reactie met foto's krijgen voorrang. Grts Jens  

jongeman27j
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Trio, cuckolding....
.....wife sharing, breeding. Voor koppel/dame die het opwindend vinden eens een andere extra man bij hun seksspel te betrekken. Ook ben ik beschikbaar voor de minder traditionele stellen, zoals vrouw-vrouw, of een stel met een huisvriend(in). Wie ben ik. Ik ben een verzorgde discrete mid-vijftiger uit de directe omgeving van Maastricht. Ik ben in het bezit van een normaal sportief postuur en een gezond lijf. Ook vind ik privacy, hygiëne en respect belangrijk. Interesse....aarzel niet, altijd een keurige reactie retour.  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Deze slanke, eenvoudige HETEROman van 56 zoekt een slank tot licht mollig koppel in Limburg om regelmatig mee af te spreken. Leeftijd speelt geen rol. Naast de sex is vriendschap minstens even belangrijk. Geen extremen als plassex, sm. Pillen, poeders….haal ik enkel bij de dokter. Discretie, spontaniteit, hygiëne, eerlijkheid en respect zijn zeer voornaam. Bij voorkeur net als ik intiem glad geschoren of tenminste getrimd. Trefwoorden : parenclub, jacuzzi, (erotische)massage, naaktwellness, naaktstrand, sexcinema, DP, wife sharing, cuckolding, string, speeltjes, foto/video, naaktzwemmen, sliploos, trio, buitensex, spannende plaatsen, kijken en bekeken worden, beffen, pijpen, groepsex, elkaar zien en horen genieten…… Spreekt dit aan ? Dan zal jouw reactie “warm” onthaald worden !! Beginnelingen ook welkom. Enkel in de weekends, nooit in de week. Ben NIET bi(schierig). ENKEL SERIEUZE REACTIE AUB !!!  

Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Jan 47 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0473830100
Ouder koppel,cuckold...
Hey 47 jarige uit de vlaamse ardennen had graag een ouder koppel leren kennen om leuke x momenten te beleven. Vaste huisvriend,trio,cuckold. Graag uit de regio,en verder afspreken pp WhatsApp(kunnen ontvangen is +)  

Ouder koppel,cuckold...
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
kijken en/of deelnemen
Hey jullie beiden ik Graag zou ik eens komen kijken en indien jullie willen, als het klikt, deelnemen met jullie sekspel. Huisvriend worden zou helemaal leuk zijn. aub enkel gemeende en serieuze reacties! Frans  
pat 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0474460443
volslanke 60 jarige single man
zoekt koppel voor trio en sex waar veel kan niets moet over alles kan gepraat worden wie vervult men bucket list zoek je extra man of zoek je een huisvriend voor regelmatig jong oud dik dun maakt niet uit als het maar gezellig is met drie of koppels die alleen voor de dame iemand zoeken doeners en daters laat wat horen en wie weet vinden we samen een oplossing voor het hebben van een heerlijke tijd ook jongere die eens een oudere bij hun sex wil betrekken mvg pat  

volslanke 60 jarige single man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10